top of page

Bevezetés a változókor rejtelmeibe - kortalanul 40 felett? - esemény

2024. március 25.

Helyszín: Eötvös10

Iványi Orsolya menopauza-aktivista előadása

Vendég: Lakatos Péter erőnléti és táplálkozási szakértő

A Teri a házban nőnapok sorozat programja


Rendhagyó előadás a világ egyik legnagyobb női rejtélyéről. A menopauza egy természetes folyamat, mely minden nő életében bekövetkezik, és erőteljes kihatással lehet az élet minden aspektusára, az egészségen át a párkapcsolatra és a munkavégzésre is. Bár az emberiség felét érinti, mégsem beszélünk róla eleget és megfelelően. Mi történik a női testtel? Miért nem szabad félvállról venni a menopauzát? Hogyan a lehet legtöbbet kihozni a változókorból? Hogyan öregedjünk aktívan és okosan?


Iványi Orsolya menopauza-aktivista, a Mindent a változókorról könyv szerzője, az Éljenek a 40 feletti nők közösség és mozgalom alapítója.


Lakatos Péter erőnléti és táplálkozási szakértő, a Kortalanul Kihívás program alapítója, StrongFirst Master-oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu feketeöves gyakorló. Harminc éve oktat fitnesszel, légzéssel és mozgással kapcsolatos szakmai programok keretében itthon és külföldön egyaránt. A Ground Force Method megalkotója, krav maga feketeöves instruktor. Legutóbbi könyve a Kortalanul Esszencia.

Jegyár: 2000 Ft/fő, terézvárosiaknak 1000 Ft/fő


Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n.Comments


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page