top of page

Elmerengtem a számokon...

Észre sem vettem, hogy a napokban a zárt csoport tagsága meghaladta a 4000 főt!

Elképesztő! Komolyan, néha nem is tudok mit kezdeni ezzel az érzéssel, mert egyrészről nagy öröm, másrészről óriási felelősség is.

És a mai napig pontosan emlékszem, ahogy 2018 szeptemberében megírtam azt az ominózus posztot, hogy "Akit a menopauza szele megcsapott", amiben meghirdettem a csoportot, és szépen, lassan az ország első menopauza aktivistája lettem. Sose gondoltam volna, hogy ez lesz..Nem hiszek a véletlenekben, abban hiszek viszont, hogy az univerzum jó, nagy pofonokat osztogat, ha nem az utadat járod.

Pár nap alatt 500-an lettünk, nem hittem a szememnek! Mára a legnagyobb csoport vagyunk, ahol 40+ nők összejönnek beszélgetni, inspirálódni, kibeszélni, ventillálni és még sorolhatnám, és bár annak idején a menopauza volt a fő ok, hogy elinduljon a csoport, ma már inkább életmód klubnak nevezném magunkat, hiszen az élet 40 felett sokkal több, mint csak a menopauza.

Aztán ez a Facebook oldal is átlepte a 10 ezres olvasószámot (akkor sem fogom használni a követő szót), de nem is ez az érdekes, hanem ez:

az utóbbi 28 napban az oldal elérése 34.9 ezer volt, ami azt jelenti, hogy ennyien látták a posztokat (nem feltétlenül olvasták persze), az engagement vagyis interakció pedig 22.4 ezer, ami az összes lajkot, kommentet, megosztást jelenti.

Na, ez az aktivitás nem semmi!

DE nem a számok miatt csinálom, ezt már többször leírtam és nem is célom, hogy óriás legyek. Nem dicsekvés, de például a zárt csoportba a mai napon 172-en várnak beengedésre, ami amúgy nagyon jó érzés! Mindenkit megnézek egyesével, mert kíváncsi vagyok, hogy kik jönnek, és az meg külön öröm, hogy sokan hívtok meg barátnőt, hiszen, ha más mondja, akkor hitelesebb, mintha én mondogatom, hogy milyen szuper ez a csoport. De amúgy meg az!

A csopiban az elmúlt 60 napban több mint 500 beszélgetés indult, és közel 10.000 (!) komment született!

Ez nélkületek nem jöhetett volna létre, én egyedül ehhez kevés lennék!

Szóval ismét köszönöm, hogy miattatok azt csinálhatom, amit szeretek!

コメント


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page