top of page

Helen Mirren életműdíjas

Rég volt Helen Mirren!

Mindannyiunk kedvence a Screen Actors Guild azaz SAG Awards életműdíjának idei kitüntetettje.


Mirrent Kate Winslet mutatta be virtuálisan, ő nem tudott részt venni a ceremónián, később elnyerte a legjobb színésznőnek járó SAG-díjat a Mare of Easttown című sorozatért.


Winslet Mirrenre a „színész királynőként” utalt és hogy Mirren szeret uralkodókat játszani. Megjegyezte, hogy Mirren nem járt drámaiskolába, de „Az elkötelezettsége és tisztessége mindannyiunkat inspirál. A nők egyre jobbak lesznek, ahogy öregszenek.”


„Koromból fakadóen, utálom kimondani a SAG szót (megereszkedés) – viccelődött a 76 éves Mirren, miközben átvette a kitüntetést. „Őszintén szólva minden elért eredményem 2 dolognak köszönhető: ne késs és ne legyél s*ggfej."


"Hihetetlenül büszke vagyok, és egyben izgatott, de én ezt egyáltalán nem érdemlem meg" - fűzte hozzá.


13 SAG Awards jelöléssel és öt győzelemmel Lady Helen a legtöbb díjjal jutalmazott SAG Lifetime Achievement Award nyertes.


Helen ezúttal egy rózsaszín

Dolce & Gabbana Alta Moda selyemruhát viselt, muránói üvegdíszítésekkel. Aztán színben passzoló Harry Winston gyémántfülbevaló és Judith Leiber clutch. (Tudtátok, hogy ő amúgy Pető Judit néven született?) És majdnem lehagytam a Prada hajpántot..


Kíváncsian várjuk a filmet, amiben Golda Meir volt izraeli miniszterelnököt

alakítja majd!

Comments


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page