top of page

#hetem: Menopauza Cafe, Femina podcast, Heal Edina, narancssárga COS ruha

Köszönöm mindenkinek, aki szerdán eljött a Menopauza Café eseményre, szuper volt újra találkozni és megismerkedni! Azt gondolom, hogy ez egy rettentően bátor dolog, ismeretlenek előtt beszélni arról, amiről talán csak saját magaddal mersz, és persze most is rájöttünk, hogy mennyire összehoz ez minket, és annyira jó lenne egy klubhelység meg visszahozni a közösségi klub életet élőben!

Köszönöm Klara Devenyi-nek a csodás virágot!


Csütörtökön a Femina.hu meghívott egy podcast beszélgetésre Andrea Soós, ahol arról is beszéltünk, hogy nagyobb láthatóságra van szükség a 40/50 feletti nőknek a médiában és a reklámokban, és hogy hadd öregedjek már úgy, ahogy én akarok, nincs szükségem a társadalom "jótanácsaira" (lehet 2 szó), persze menopauza is volt, meg hogy azzal is érdemes foglalkozni, hogy mit fogunk magunkkal kezdeni nyugdíjas korunkban. Nektek már vannak terveitek erre?


Heal Edina, a Google volt vezetőjeként az egyik legmagasabb pozícióban "ült" nőként Magyarországon, majd megalapította az Egyenlítő Alapítvány-t, én is tagja vagyok, amely kiemelt szerepet kíván vállalni a nők és a férfiak közötti munkahelyi egyenlőtlenséget leküzdő változások elindításában. Mindig nagyon inspiráló vele találkozni, és mindig annyi tervünk van a végére!


Most hogy lefogytam 4 kilót (köszönhetően a Menopauza Programnak az Alakorvoslás Program, jövő héten jövünk a végső beszámolóval), nyilvánvalóan egyfolytában vásárolni akarok, és nyilvánvalóan ilyenkor semmi sem jó...mondjuk ez a COS ruha nem volt rossz, de inkább a színe tetszett, azt hiszem.Comments


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page