top of page

Jön!Jön!Jön! Toszkán Love Story!


Sziasztok!

Nagy nap ez a mai! Ezt az "egészet" vagyis a csíráját annak, amit most csinálok, olyan 11 éve vetettem el, akkor kezdtem el ugyanis itt írogatni, az apropó pedig az volt, hogy Londonba hívott egy munka. Tudom, sokan vannak, akik már azóta olvasnak, elképesztő érzés!

Aztán az univerzum jól megcibált és 6 éve Toszkánában kötöttem ki, akkor egy szerelem hívott.

Természetesen fogalmam sem volt, hogy mi fog kisülni ebből, nem voltak (akkor még) világmegváltó terveim.

Tudjátok, hogy mindig is itt volt a levegőben, hogy meg kellene írni ezt az egészet, hogy ne felejtsem el, na jó nem csak azért, hanem hogy hátha másnak éppen ez fog egy lökést adni: az életben bármi megtörténhet, és teljesen mindegy, hogy hány éves vagy! Ezt sosem szabad elfelejteni!

Egy nap megkeresett a Jaffa Könyvkiadó, és megkérdezték, hogy nem lenne-e kedvem megírni? Majdnem lefordultam a székről! Persze volt. (Bár jó lecke volt, hogy 2 hónapos határidővel ne vállaljak több könyvet.)

Ez egy memoár (tudom, 48 évesen memoárt írni ), napló, egyszerűen leírtam, mi történt velem az elmúlt 11 évben, minden egyes szava igaz, szépen kiírtam magamból mindent, azt is, amit még soha nem mondtam el, jó kis terápia is volt egyben, megint rájöttem, hogy naplót írni megéri!

És természetesen rettentően büszke vagyok, hogy ez is megtörtént velem, fogadjátok szeretettel!

DE nélkületek sehol sem lennék, köszönöm nektek!

És már előrendelhető!!! Link:Comments


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page