top of page

Miért nem az 50 az új 30?

A mai napig emlékszem, amikor először mentem tévébe "okoskodni" a menopauzáról, ráadásul élő adás volt, gondoltam, biztos tudják mit kell csinálni, ha mondjuk lefagyok és egy szó sem jön ki a torkomon, mert annyira izgultam. Magam is meglepődtem utána, nem is, már közben, hogy mennyire élveztem az egészet. És ez a mai napig így van. Mármint, hogy rettentően izgulok, aztán ahogy elkezdem, megnyugszom. Persze, nyilván ez összefügg azzal, hogy szeretek erről beszélni és ismerem a témát. Ezzel azt is akarom mondani, hogy sok olyan dolog van, amitől félünk, aztán ha kipróbáljuk, rájövünk, hogy még élvezni is lehet!

Tegnap kikerült a link a Spektrum Home interjúmhoz, amikor is Dora Havas és McMenemy Márk láttak vendégül, szóval #önpromó!


Miért nem az 50 az új 30? A kor miért nem csak egy szám? Miért ünnepeljük meg még jobban a szülinapokat? Miért legyen öregedési stratégiánk?

És egyébként is, 40 felett az élet ugyanolyan mint előtte, csak sokkal okosabbak, megfontoltabbak és magabiztosabbak vagyunk már!

Jó szórakozást!


Köszönöm a képet Barbara Sándor!

コメント


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page