top of page

Nem veszek részt a fiatalságkultusz támogatásában - Für Anikó színművész az öregedésről

Nem veszek részt a fiatalságkultusz támogatásában Für Anikó színművész az öregedésről

Íme, a Vichy videós/podcast legújabb része (az elsőben én voltam, ugye ), amelyben Für Anikó színművész és dr. Dlusztus Ágnes bőrgyógyász László Kriszta újságíróval beszélgetnek a változókori bőrápolásról.

Én mondjuk 40 alatt nem igazán foglalkoztam ezzel tudatosan, de aztán rájöttem, hogy ide már tudatosság kell ebben a korban, mert anélkül megy!

Ti változtattatok a bőrápolásotokon 40 felett?


Negyvenéves kor felett a nők többsége furcsa tüneteket kezd el észlelni magán. Időnként erőteljes hőhullámok törnek rájuk, megmagyarázhatatlan hangulatingadozások teszik kellemetlenné a hétköznapjaikat. Nem tudnak rendesen aludni, a szex sem érdekli őket annyira. Kimarad, vagy korábban jön meg a menstruációjuk és a bőrük, a hajuk szerkezete sem olyan már, mint fiatalabb korukban. Mindez a változó kor közeledtét jelzi, amire érdemes lelkileg és fizikailag is felkészülni.

Nem betegség, hanem korral járó, teljesen természetes állapot, ami minden nőt elér egyszer, mégsem szeretünk beszélni róla. Főleg Magyarországon, ahol a menopauza még mindig tabutémának számít, pedig az érintett nők nagyon szívesen megosztanák másokkal személyes tapasztalataikat. A mai beszélgetésünk témája a bőrünk változása és a bőrápolás fontossága a változókorban. Merthogy a hormonok játéka, az ösztrogénszint csökkenése a bőrünk állapotára is kihat. A bőrünk megereszkedik, szárazabbá válik, veszít feszességéből, ragyogásából. Megfelelő bőrápolással és hatékony kozmetikumokkal nagyon sokat tudunk változtatni ezen a helyzeten, dr. Dlusztus Ágnes bőrgyógyász és Für Anikó színművész László Kriszta újságíróval beszélgettek a témáról.
DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page