top of page

#vendégposzt: Hello 47! / Koczka


Koczkát szerintem nem kell bemutatnom, Magyarország egyik legjobb fodrásza, és csopitag! Ma 47 éves, ezt írta az Instán!

**********

"Hello 47! Ma van a szülinapom!

Idejét sem tudom megmondani, hogy mikor éreztem ennyire kiegyensúlyozottan magam, a külsőmet tekintve! Aminek az lett a következménye, hogy a belső egyensúlyom is a helyére került! Így most nagyooon jól érzem magam a bőrömben!

Engedjetek meg egy mini történetet, és akkor meg fogjátok érteni, miért hihetetlenül fontos, és különleges ez Nekem! Kicsi korom óta egy végtelenül szégyenlős gyerek voltam, annyira, hogy csakis egyrészes fürdőruhát vettem fel és csak rossz időben mentem ki a strandra, konkrétan esőben, a szüleim nagy örömére, ott fagyoskodtak Velem! Az öltözőben sohasem vetkőztem le mások előtt, csak otthon zuhanyoztam és tinikorom után egészen 2020-ig, 45 éves koromig, be sem tettem a lábam a strandokra!

Aztán sikerült egy életmódváltással 17 kilótól megszabadulnom és rám talált a strandröplabda! Azóta minden az ellenkezőjére fordult, strandolok, bikinit hordok, zuhanyzom, átöltözöm az öltözőkben!

45 évesen csodálatossá vált az életem és most 47évesen a világ legboldogabb embere vagyok!


És ezt egyértelműen a strandröplabdázásnak köszönhetem! Megváltoztatta az életem!!!


Kívánom Nektek, hogy találjatok Ti is magatoknak egy ilyen sportot, mert sohasem késő elkezdeni megtanulni egy új sportot, vagy bármit, amitől ugyanígy éreztek, ahogy én!

********

Hamarosan jön az "Élet 40 felett" beszélgetős sorozatom új epizódja Koczkával, ahol erről is fogunk beszélgetni! Addig is boldog szülinapot kívánunk, Koczka Koczek !


Comments


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page