top of page

A menopauzáról nem beszél senki? - Vichy podcast sorozat indul


Nekem ezt hozta a húsvéti nyuszi!


Ülünk a férjemmel reggel a konyhában, mindketten köntösben, előttünk a croissant meg a cappuccino, na meg a laptop, mutatom neki, hogy ez a legújabb, mit gondol, kérdezem.


Rámnéz, és azt mondja, hogy nagy valószínűséggel nem is tudom elképzelni, hogy mennyire büszke rám, hogy a nulláról eljutottam idáig, mindenféle segítség és pénz nélkül.

Hogy amikor 2016-ban kiköltöztem hozzá és fogalmam sem volt, hogy mihez fogok kezdeni magammal, majd aztán amikor megtaláltam A témát, hogy a nők 40 felett és a "menopauzáról miért nem beszél senki", és mentem a fejem után, és tényleg beleadtam a lelkemet is, mert nekem lett egy misszióm.


Igazából sose gondoltam volna, hogy ez lesz, hogy változókor nagykövet, meg menopauza aktivista leszek, és akárhányszor erre gondolok, megerősít abban, hogy igenis a legőrültebb gondolatból is lehet karrier! Úgyhogy sose vessétek el a bizarr ötleteket és hallgassatok a megérzéseitekre!


Bízom benne, hogy még számos izgalmas dolog vár rám ezen az úton, ha már megtaláltam, ahol hasznos lehetek és segíthetek nőtársaimnak.


És persze az a legjobb az egészben, hogy itt vagytok ti, nélkületek ugyanis sehol sem tartanék, és annyi virtuális barátnőm lett, hogy nem győzök hálálkodni az univerzumnak! (meg az Internetnek)


A menopauza nélkül nem találkoztam volna Krisztával sem, így most a Vichy jóvoltából ketten beszélgettünk arról, hogyan lett a küldetésem a menopauza, a közösség ereje hogyan tud segíteni ebben az életszakaszban, és hogy miért fontos az öregedést komolyan venni, ha sokáig akarunk élni.


Bízom benne, hogy még tudok újat mondani benne, köszönöm, ha meghallgattok!

Link a videóhoz: https://bit.ly/3wodUR5

DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page