top of page

A nőiesség kultuszaKi tudja, mi lehet a nőből, ha végre önmaga lehet? Ha hiszünk abban, hogy az életben bármi megtörténhet, akkor a legőrültebb ötletből is lehet karrierváltó fordulat. Pont így lettem én női közösségépítő és menopauza aktivista.


A címben citált kérdést Betty Friedan feminista író teszi fel egyik könyve, A női misztikum (A nőiesség kultusza) végén. Mi lehet egy nőből, ha nem csak anyaként és a családban teljesedhet ki, hanem megvalósítja saját magát és céljait. Bár én három éve még nem hallottam Betty Friedanról, ma már tudom, hogy a 40 feletti évek pontosan erre jók: megtalálni a hangunkat, a hivatásunkat, a missziónkat, a küldetésünket. Azt a valamit, amitől jobban érezzük magunkat nap mint nap.

Az eszmefuttatás tovább itt:


A Libri Könyvesboltok -ban most 20% kedvezménnyel vettem meg ezt a könyvet a Glamour napok jóvoltából. Betty Friedan 42 éves volt mikor megírta ezt a könyvet, amely 1963-as megjelenésekor azonnal sikerkönyv lett. Szóval így 59 évvel később végre magyarul is olvasható, köszönjük Noran Libro Kiadó ! #glamournapok

Majd beszámolok, alig várom elkezdeni.

GLAMOUR Hungary (még ma is tart!)

Comments


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page