top of page

Szex, Tévhitek és Menopauza - A Második Tavasz Alapítvány nyitóeseménye

Minden úgy kezdődött, hogy az esélytelenek nyugalmával írtam a filmproducernek, - miután egy esős szombaton megnéztük Davina McCall* menopauza dokumentumfilmjét, - hogy ezt Magyarországon is annyira jó lenne levetíteni. (Az ilyen elsőre teljesen lehetetlen ötletek éltetnek! ) Nem jött válasz egyből, de nem hagytam annyiban (sose hagyom 😁), összekapcsoltak a gyártó céggel, hogy tárgyaljunk, mennyi az annyi. Itt átadtam a terepet a férjemnek, mert 1.neki is nagyon tetszett, 2. ehhez ő jobban ért, mégis csak a filmszakmaban mozog.

Aztán egyszer csak jön az üzenet tőle, pont Pesten meneteltem a fodrászhoz, hogy megkaptad a vetítési jogot egy alkalomra ingyen!!!! Látnotok kellett volna a fejemet! 😃 wááááá! És sok sikert kivantak a magyarországi menopauza forradalomhoz, így szeretnének kicsit ők is hozzájárulni.

És még nincs vége! Jön a Második Tavasz Alapítványom, mert hogy szintet lépek/lépünk!💪 A zászlóra tűzve továbbra is a középkorú nők helyzetének, kihívásainak és lehetőségeinek a témája van, bízom benne, hogy együtt/veletek jó sok mindent fogunk csinálni annak érdekében, hogy nekünk jobb legyen!

Az Alapítvány megnyitó rendezvénye lesz a filmvetítés májusban az Egyenlítő Alapítvánnyal karöltve! ❤ Pontos időpont hamarosan, javaslom a hirlevél feliratkozást a honlapom főoldalának alján, akkor biztosan nem kerül el az információ: www.ivanyiorsolya.hu

Nagyon várom, még az is lehet, hogy Davina is beköszön virtuálisan! Előzetes itt, lesz magyar felirat: https://fb.watch/jsEkJ9wUTA/

Továbbra is Éljenek a 40 feletti nők! ❤ Együtt még jobb lesz!


*Davina McCall az angol menopauza forradalom jeles képviselője, 55 éves, 30 éve tévés műsorvezető. A Szex, Tévhitek és Menopauza című dokumentumfilm 2021-ben jött ki, óriási sikere volt Angliában.

DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page