top of page

40 felett is találhat szerelmet, férjet, küldetést a nő - meghívtak a Femina podcastjába beszélgetniIványi Orsolya kommunikációs tanácsadó, közösségépítő, blogger és menopauzaaktivista, aki a negyven feletti nők helyzetének, kihívásainak és lehetőségeinek témáját tűzte a zászlajára. Változókorral kapcsolatos tevékenysége hiánypótlónak számít itthon, holott a téma számos nőt érint.


Szerinte tudatosítani kell, hogy a változókor nemcsak teher lehet számukra, hanem egy remek lehetőség is önmaguk újradefiniálására. Minderre a saját élete is jó példa - erről is beszélgetett Soós Andreával a Femina podcastjában.


Iványi Orsolya tíz évvel ezelőtt kezdett blogolni. Amikor egy munka Londonba szólította, úgy gondolta, hogy megosztja az ottani élményeit, így jött létre a Neverordinary blog, amely időközben átalakult, ma már az Éljenek a 40 feletti nők az új név és a mottó.


A 40. SZÜLETÉSNAP KÖRÜL SOKAN ELGONDOLKODNAK AZON, HOGY HOL TARTANAK AZ ÉLETBEN.

Iványi Orsi 42 éves volt, amikor elkezdett foglalkozni a változókorral. Korábban multiknál dolgozott kommunikációs szakemberként, de férjét már vállalkozóként ismerte meg.


Ideje lenne nyíltan beszélni a változókorról: ha egy nő rosszul van, az kihat a családjára, a munkahelyére is.


EGY NŐ NEM CSAK ATTÓL NŐ, HOGY MENSTRUÁL ÉS GYERMEKET TUD SZÜLNI, ENNÉL SOKKAL TÖBBFÉLE SZEREPE LEHET.

A változókor küszöbén különösen érdemes elgondolkodni azon, hogy mit akar magával kezdeni az elkövetkezendő évtizedekben.


TUDATOSÍTANUNK KELL, HOGY EGYRE TOVÁBB ÉLÜNK UGYAN, DE NEM MINDEGY, HOGY EZT MILYEN ÁLLAPOTBAN ÉS MENNYIRE TARTALMASAN TESSZÜK.


Comentarios


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page