top of page

#havitötös: Iványi Orsolya ajánló rovata - 2023. augusztus

A #haviötös Iványi Orsolya ajánló rovata. Havonta egyszer 5 dolgot ajánlok a figyelmetekbe, természetesen csak olyat, amit kipróbáltam és tetszik/bevált. Törekszem arra, hogy kapcsolódjon a 40+ életmódhoz illetve hogy a csoporttagok vállalkozásait ajánljam. Mindenhol fel van tüntetve, hogy vettem/kaptam/reklám. A képeket saját magam készítem (csak saját képeket használok) és nem retusálok. Jó nézgelődést! Ha szeretnél nálam hirdetni: ivanyiorsolya@gmail.com




 

Az idei nyár a kék jegyében telik, tetőtől talpig! Alsó és felső is H&M, a len nadrág le volt árazva, de online azt már nem találtam meg. Atléta (van több színben) : https://bit.ly/44qNxK7

 

Vérkeringés és változókor

A változókor a nagy kísérletezések korszaka, ahogy szoktam mondani, főleg azért is mert a csökkenő ösztrogén vagy aztán majd a hiánya, okozhat olyan tüneteket, amelyeket szeretnénk kezelni. A menopauza után csökken az ösztrogén védő hatása, az egyik terület, amelyet komolyan érint ez, az a szívünk és az ereink, a menopauza növelheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát - amúgy nem titok, hogy a szív- és érrendszeri betegségek kockázata az életkorral is növekszik, - beleértve a vérkeringést is, ami azt jelenti, hogy az artériás meszesedés üteme felgyorsulhat az utolsó menstruáció után. A jó vérkeringés fontos az egészség szempontjából, mert ha nem működik jól, akkor nem jutnak el a sejtekhez a létfontosságú tápanyagok, illetve az oxigén. Meszesedés történhet a végtagokban, agyban, belekben, szívben. A megelőzés itt is számít: a dohányzást hagyjuk abba, a nikotin ugyanis sűríti a vért, igyunk megfelelő mennyiségű vizet, mert akkor jobb a véráramlás is, megfelelő étrend, minél kevesebb időt üljünk, sportoljunk. Tudom, tudom, nem könnyű ennyire tudatosan élni, ezért most egy olyan érdekes terméket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami segíthet, hogy kicsit felturbózzuk a vérkeringést, ez pedig a Vegnum Silver 50+.


Mit tartalmaz?

  • 30 féle, antioxidánsokban gazdag zöldség és gyümölcskivonatot tartalmaz +17 értékes vitamint és ásványi anyagot.

  • Magas proantocianidin tartalmú (60%) szőlőmag kivonatot.

  • Tisztán növényi eredetű D3-vitamint (2000NE), a változókorban a csontritkulás az egyik tünete lehet az ösztrogényhiánynak, így ez sem mellékes!

Hogyan segíti a keringést?

Az említett szőlőmag kivonaton kívül a zöldségek és gyümölcsök kivonatának különleges komplexe képes növelni a szervezet nitrogén-monoxid szintjét, mely ellazítva az erek falában található simaizmokat, tágítja a vérereket, ezáltal támogatva a szív munkáját és hatékonyabb vérkeringést.


Kuponkód: Orsi

a www.vegnum.hu oldalon, minden Vegnum termékre érvényes a promóció időtartama alatt és a webshop kedvezményekkel együtt akár 25%-os árkedvezményre jogosít.


További hasznos információk ITT! És a videóban!


 


Birkenstock gumi papucs

Szkeptikus voltam a gumi típussal, mert nekem mindenképpen olyan cipő kell, ami tartja a lábamat (hello, bütyök!). Online rendeltem a Zalando-ról, élőben sehol nem találtam ugyanis ezt a kék színt. A nyár elején vettem egy csinos verziót (fehér lakk bőr, arany csat), de amióta ez megérkezett, nem lehet lerobbantani rólam. Nem csalódtam, sőt! Szerintem rendelek még egyet, de azért bízom benne, hogy 1-2 évig bírja! Link: https://bit.ly/45F7mOx

 


Magnézium spray

Az M mondjuk lehetne menopauza is, mert ez a spray tökéletes lehet hőhullámra vagy fejvörösödésre is, ami nekem van most éppen majdnem minden nap. Egy DM turné során botlottam bele, és mivel imádom az arc permeteket, nem tudtam ellenállni.. Amióta 40 fok van errefelé, a férjem fejét is fújom! :) Érdekes módon a DM honlapja nem tudta leírni azt az infót, hogy Holt-tengerből származó magnézium só van benne.

Link NovExpert: https://bit.ly/45LyWdf

 

Isteni jelnek vagyis inkább üzenetnek vettem, amikor egy júliusi fotózáson megláttam az engem sminkelő make up artiston (Belovai Nóra) ezt a kék szempillaspirált! Rögtön kifaggattam és másnap el is mentem egy Mariannoudba (Westend), ahol szerencsére volt (bár az üzlet annyira lehangoló, hogy nem ajánlom), és mostantól hetente egyszer ilyen kék szempillával pusztítok! :) Mi jöhet még??

Abszolút luxi termék, de most szükségem volt egy kis kényeztetésre!



DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page