top of page

Kargyakorlatok 1.



Két éve, amikor magamhoz képest nem voltam valami jó formában sem mentálisan, sem fizikailag, akkor elhatároztam, hogy mire 50 leszek, úgy fogok élni és kinézni, hogy az jó legyen nekem, főleg egészségügyi szempontból. Ugye, egy bizonyos kor felett nem a kor számít, hanem az egészség.

Ahogy látjátok, elég szép kifutási időt adtam magamnak, olyan 5 évet, de hát itt a toszkán dombokon lassabban folyik az élet , meg nem akartam nyomasztani magam sem folyamatosan.

10 nap múlva leszek 48, és kimondhatom, hogy ha nem találkoztam volna a férjemmel 6 éve, akkor nagy valószínűséggel elég ramaty állapotban lennék mostanra, egyáltalán nem foglalkoztam magammal megfelelően, túl sok stressz, túl sok bor, zero mozgás...de az öregedés is észhez térített. Ahhoz hogy agyban erős legyek, a testemnek is erősnek kell lenni.

Egy szónak is száz vége, eléggé büszke vagyok most magamra, mert 60 kiló lettem, ennyi utoljára 36 évesen voltam, aztán 40 után jött a lejtő és 73 kilóig meg sem álltam! Ezt a férjem sem szokta elhinni, hogy ennyi is voltam..

Nincs csodaszer, csak akaraterő van még rohadt sok munka! 40 felett meg még több munka! De nincs lehetetlen!

***************


Összeraktam egy 9 perces videót, ebből 4 perc bemelegítés, a többi kargyakorlat, nagyon egyszerűek, nem mindegyikhez kell súlyzó, ahol kell, ott lehet ásványvizes üveggel is. Minden gyakorlatot 30 mp-ig csináltam.

Fontos! Mindenki saját felelősségére végezze a gyakorlatokat, én nem vagyok edző, csak egy lelkes amatőr! Hajrá!



Music by Stockaudios from Pixabay

Recent Posts

See All
DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page