top of page

Bolder


A Bolder című könyv, amit éppen a mellkasomon pihentetek, arról szól, hogy hogyan álljunk az öregedéshez, hogyan öregedjünk jól, hogyan hozzuk ki a legtöbbet az életből, egy bizonyos kor felett is.

A bolder annyit tesz, hogy bátrabb, merészebb, az angolban ez nagyon jól jön ki, csak odabiggyesztenek egy b betűt az old azaz az öreg elé, és máris megnyugatatóbb ez az egész: az öregedéssel végül is bátrabb leszel.

Sok kérdés felmerült az olvasása közben bennem, például vajon egyszer majd fogom érezni azt, hogy öreg lettem? Mikortól számítok öregnek? Egyáltalán számít-e, hogy öreg vagyok?

Tudtátok, hogy Steve Jobs 52 éves volt, amikor kijött az iphone ötletével? Hogy Julia Childs 51 éves volt, amikor elindult a tévés főzőműsora és azzal indult meg a karrierje? Vagy hogy Cervantes 58 korában írta meg a Don Quixote-et? Helen Mirren 46 évesen futott be igazán a Prime Suspects sorozattal és még most is szármyal 76 évesen. Maye Musk 70 évesen lett igazából ismert modell, ami azzal kezdődött, hogy bevállalta a fehér haját.

Szóval csak annyit mondok, nagy dolgok várnak még ránk! Csak tőlünk függ, persze egy kis szerencse mindig kell, de a korunk ne legyen akadály. Ugyanis csak egyre bátrabbak és merészebbek leszünk. Én minden porcikámban érzem, hogy még nagy dolgok várnak rám!

Kíváncsi lennék, ki érzi ezt még hasonlóan? *Jelenleg 47.

Comentarios


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page