top of page

Paulina Porizkova a cseh Vogue címlapján

Paulina Porizkova 16 éves volt, amikor először a Vogue címlapjára került. Pontosan 40 évvel később 56 évesen a májusi cseh Vogue címlapján pózol, mondhatjuk, majdnem meztelenül.

Bátor borító, meg kell hagyni!

Az első gondolatom az volt, hogy ez kontraproduktív, hiszen mindig pont azt mondjuk, hogy a nő, több mint egy vonzó test, és persze nagyon jó, hogy egyre több 40+ feletti kap címlapot és terepet magazinokban, de azzal, hogy még mindig a testet helyezik a középpontba pont ugyanott tartunk. Persze, azt is értem, hogy miért. Itt egy szupermodell, aki nem állt be a sorba, a természetes öregedést választotta (értsd: semmilyen beavatkozás nem történt az arcán), és azt mondja, hogy ennyi idősen is lehet szexinek lenni, és hogy igen, így is nézhet ki egy 56 éves test, és ezt nem kell titkolni. (Persze van benne munka rendesen.) Paulina Instajan őszintén beszél az öregedésről, a küzdelmeiről, a veszteségeiről, érdemes belenézni.

A közösségi média nem tolerálja a női mellbimbót, ezért a takarás, a print címlap hattyúk nélküli, április 15-től kapható.

Mit gondoltok erről a címlapról?




DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page