top of page

Új Vichy podcast indul októberben Liptai Claudiával


Amikor 4 éve (!) belevágtam a fejszémet a menopauza témába, és 3 nap alatt 500-an lettünk a zárt csoportban (ma már több, mint 7ezren vagyunk), éreztem, hogy a közösség ereje lesz nekünk az egyik legnagyobb támasz ebben a rendkívül komplex életszakaszban!

Már akkor mondtam, hogy milyen jó lenne, ha ismert nők is az ügy mellé állnának, mint Gwyneth Paltrow vagy Michelle Obama külföldön, hogy beszéljünk minél többet a témáról, mert csak így lehet edukálni, tapasztalatot szerezni és rájönni, hogy minden nő egy hajóban evezik itt, mert a #menopauzaösszeköt és mindannyiunkat elér egyszer. (Jó, van, akit csak kicsit!)

Így aztán, izgatottan mentünk a múlt héten csopitagokkal, Tóth Mónika. Pszichológus-val és Kecskés Timi -vel beszélgetni Liptai Claudia -hoz, aki az ügy mellé állt, és így ő is tovább tudja majd adni a több, mint fél milliós közösségének, hogy a változókort nem lehet kikerülni, és tudom, hogy nem mindenkinek zizi, lufi, körhinta, de nem is csak egy szükséges rossz, hanem egy lehetőség a megújulásra és az életünk második felének újratervezésére.

Hello, második tavasz, ahogy a japánok hívják!

A podcast októberben lesz elérhető, amikor pont a Menopauza Világnap is lesz! A Vichy-nek is köszönjük, hogy szponzorálja ezeket a beszélgetéseket, mert lesznek még más szuper beszélgetések is, majd azokról is hozom az infót! Addig is néhány "a kulisszák kögött" kép!






DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page