top of page

47 éves lettem - első ünneplés

Most, hogy 47 lettem a napokban, néha beugrik, hogy egykor én is gondosan titkoltam a Facebookon az életkoromat, akkor amikor amúgy teljesen mindegy volt, igy utólag visszagondolva, hogy 32 vagy 34 éves vagyok. Nem tudom, hogy miért volt ez fontos, komolyan nem tudok vissza emlékezni az okára.


Nos, egy bizonyos kor fölött, legyen mondjuk 40, még jobban kell ünnepelni magunkat!


Most, hogy 47 éves lettem, ígerem, nem írom le még egszer, eléggé készülök az 50. születésnapomra, vagyis igazából mindegy is hányadik, azt is egy hétig fogom ünnepelni, mint a 47-et!

Nem is értem, hogy ez korábban miért nem jutott az eszembe! Minden szülinapot egy hétig kellene ünnepelni!


Ahogy öregszem, egyre jobb barátságba kerülök a korommal, és nem, nem csak azért, mert csak egy szám, hanem mert az ÉN számom.


Hihetetlenül hálás vagyok az univerzumnak, hogy egy olyan férjem van, akinél jobb nem is lehetne, aki mindenben támogat (tegnapelőtt közölte, hogy nincs elég ruhám és elhurcolt vásárolni és még jó izlése is van), ès elvisel! 😎 Biztos a változókor (mi más??), de olyan hirtelen természetem lett, hogy néha magam is meglepődöm..


Az első ünneplés majdnem a napján történt, de a férjemnek fogászatra kellett menni napközben, én még mindenképpen ebédelni akartam, így szerdán azaz 25-én indítottunk. Az egyik kedvenc helyünkre mentünk a tenger mellé, úgy hívják La Terrazza da Giorgia.


Rajtunk kívül egy asztalnál ültek, ami azért kicsit meglepő volt, hiszen itt meg javában ment a nyaralás múlt héten, de így legalább úgy érezhettük, hogy miénk az egész hely.


Az étterem melletti házak lakóira pedig mindig irigykedem, milyen lehet ilyen kilátásra ébredni, ilyen közelségben élni a tenger mellett.


A képen "affogato" azaz egy tipikus nyári olasz desszert, fagyi leöntve kávéval. Szintén a képen a születésnapi ajándékom a férjemtől, egy kis gyűrű, melyet egy Firenze melletti ötvösműhelytől (Rosaspina) rendeltünk.


Csinálj egy jó képet rólam, mondtam a férjemnek.

Az étterem mellett egyből egy veszélyesnek tűnő lépcsőn le lehet menni a tengerhez, most is elindultam, de mindig félek, hogy el fogok esni, a ruha meg nem könnyített a helyzeten!


(Ami egyébiránt Karl Lagerfeld ès a férjem találta a KL outletben, ilyen is van Olaszországban, a neve Barberino Outlet és Bologna környékén van.


Folyt. köv.!




DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page