top of page

A kor (nem) csak egy változó?

Sziasztok! Jó karácsonyi semmittevést kívánok mindenkinek, csináljátok azt, amitől jól érzitek magatokat! A két ünnep közötti semmittevés a legjobb az egész évben, én ezt szeretem a legjobban a karácsonyban, mert ilyenkor lehet ezt művészi fokon gyakorolni!


2023. embert kívánó év volt, most írom a leltárt, és persze sok sikert és eredményt tudhatok a hátam mögött, de ebben az évben tanultam magamról a legtöbbet, méghozzá az kristályosodott ki a legjobban, hogy milyen helyzeteket nem akarok és milyen embereket nem akarok az életemben. Vagy hogy mikor érzem jól magam és mikor nem.


Mindez jó alap lesz ahhoz, hogy jövőre 50 éves leszek! Mindig úgy éreztem, hogy én majd 50 éves koromra leszek készen, úgyhogy izgatott vagyok és ez alkalomból el is indítok egy projektet, munkacím: #hogyanlegyünk50évesek. Január 1-jén pontosan 238 napom lesz a születésnapomig, minden nap fotót készítek és naplót is fogok vezetni. És persze nem csak várom az ötvenet, hanem aktívan is tenni fogok azért, hogy tényleg a legjobb formámban legyek augusztus 26-ra. És nem csak külsőleg.


Szóval 2024 arról (is) fog szólni, hogy megmutassam, vagyis veletek együtt megmutassuk, hogy mi a jó az öregedésben avagy hogyan öregedjünk okosan! Jó kis munka lesz! (Ez nem egy hiúsági projekt, sokkal inkább szeretnék mélyre menni azzal kapcsolatban, hogyan lehet az öregedéssel kapcsolatos negatív sztereotípiákat változtatni.)


Első lépésben íme egy kérdéssor, amit már az egyik élőben említettem, bárki kitöltheti (anonim) is, kérdések az öregedéssel kapcsolatban, minél hosszabbak a válaszok, annál jobb!


Kellemes ünnepeket, egyetek jókat (de ne igyatok túl sokat, a menopauza nem szereti az alkoholt), és ne legyetek túl sokat online!

DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page