top of page

Ahány nő, annyi menopauza - Liptai Claudiával beszélgetek (Vichy podcast)

A változókor legnagyobb jótéteménye az, hogy rákényszerít minket arra, hogy ráhangolódjunk testünk szükségleteire és jobban figyeljünk magunkra.

Mi nők, sokat kibírunk, és sokáig élünk. Talán pont ezért. Akár próbatételnek is tekinthetjük ezt az életszakaszt, hogy meglássuk az előttünk lévő új távlatokat. Mert ez nem a vég, sőt!

És beszélni kell róla, hogy minden nőhöz eljusson, hogy a menopauza nem ciki és minden nő keresztül megy rajta, együtt vagyunk ebben, segítsünk egymásnak, ezért is lettem egészségügyi aktivista 4 éve és hoztam létre a csoportunkat.

Nagy örömmel mutatom nektek a „Változókor? Én nem változom!” Vichy podcast első részét, ahol Liptai Claudiával beszélgetek a változókor rejtelmeiről, mert "ahány nő, annyi menopauza", ahogy szoktam mondani, mindenki másképpen éli meg ezt a fejezetet.

Honnan tudhatjuk, mi zajlik a testünkben, és mire számíthatnunk? Miért szükséges az edukáció? És mi lesz ezután? Két csoporttagunk is velünk lesz: Kecskés Timi life coach a korai menopauzáról, Tóth Mónika. Pszichológus a mentális hatásokról, megküzdésről és a saját hozzáállásáról mesél.

Mi vagyunk az első epizód a hatból.



DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page