top of page

Az élet 40 felett: Merj nagyot álmodni - Váczi Rozival beszélgettem

Merj nagyot álmodni és merd meglátni azt, hogy ki vagy, tegyél bele energiát és pénzt, hogy megismerd magadat, ez a legfontosabb, hogy saját magunkkal jóban legyünk, mondja nekem Váczi Rozi, akinek a Matyódesign vállalkozás a harmadik gyereke, ahogy ő fogalmaz. Tizenkét éve mindenféle stratégia nélkül csöppentek bele az üzleti életbe azzal a céllal, hogy segítsenek a tardi hímző asszonyoknak. Rozi 5 éves koráig élt Tardon, aztán a nyüzsgő Újlipótvárosban, majd újra a kis borsodi faluban kötött ki, és egy véletlen adta az ötletet a vállalkozáshoz, nevezetesen akkori férjének hímeztetett egy pólót születésnapjára az egyik volt dadájával. Ma már közel 60 hímzőnőt foglalkoztatnak, de ez több, mint egy üzleti vállalkozás, Rozi szíve-lelke benne van. A siker sok nehézséggel és kudarccal járt együtt, nehezen de meg-megélem a büszkeséget, hogy ezt én hoztam létre, mondja.


Beszélgettünk arról Rozival, hogy milyen két különböző világban egyensúlyozni, hogy hol dolgozna szívesen önkéntesként, hogyan élte meg a szülés után depressziót, mennyire érdekli őt a kora, miért szeretne többet veszekedni, hogyan neveli a lányait, mit gondol a menopauzáról és miért várja is egy kicsit. Fogadjátok szeretettel!




Aki közelebbről is szeretné megélni a tardi valóságot, több lehetőség is van!

1. Matyódesign kirándulás Tardra: https://matyodesigntour.hu/

2. Július 1-től kiadó a Matyódesign vendégház, 12 fő tud kényelmesen lelassulni itt, egy kerten belül 3 házban, szaunával, pop up medencével. Képek: https://www.busakattilafoto.com/Maty%C3%B3-design-h%C3%A1z-fot%C3%B3k/n-TvNb8K/


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page