top of page

Beindult a 2022!



Mindig is szerettem az élvezeteket halmozni!

Viccet félretéve, még csak február de már úgy beindultak a dolgok, hogy na, gondoltam beszámolok nektek, mi várható itt!

A Vichy-vel új szintre lép az együttműködésem, nagyon izgi: saját aloldalam lesz az új weboldalukon, plusz menopauzás hírlevelet is fogok gyártani, úgyhogy lesz jó, sok változókori hasznos tartalom! Sőt, április elején bemutatunk egy új terméket, és tartunk egy kis eseményt az olvasóimnak, erre lesz majd egy játék hamarosan!


Elindul hamarosan a #menopauzasztorik című podcast!

A menopauza egy természetes folyamat, mely minden nő életében bekövetkezik, és erőteljes kihatással lehet az élet minden aspektusára, az egészségen át a párkapcsolatra vagy a munkavégzésre is.

És néha, nehéz erről beszélni. Ebben szeretne segíteni a #menopauzasztorik podcast, megmutatva, hogy ki hogyan éli meg ezt a rendkívül komplex életszakaszt.

Az első adást már felvettük, köszönöm Mártinak! És a többieknek is, akik jelentkeztetek, mindenkinek írok!

  • Annyi szuper csaj van a közösségünkben, ideje őket bemutatni! Jönnek a videók hamarosan! Először is itt lesz Gabriella Bulyovszky , aki 40 felett elhatározta, hogy modell lesz és kitartóan küzdi le az akadályokat, elmeséli hogyan.

  • Aztán Makovi Timi faceyoga.hu vezet be minket az arcjóga rejtelmeibe,

  • és nem utolsósorban Krisztina Feövenyessy mozgásterapeuta pedig megmondja a tutit, hogyan lassítsuk a bőr öregedését!

Nem bírom megállni, pedig még csak időpontot egyeztetünk, de olyan csajok mondtak igent "Az élet 40 felett" sorozatomban beszélgetni, mint Oltai Kata, Bombera Kriszta és Rácz Zsuzsi!

Történelmi jelentőségű FB live beszélgetésre készülünk Vízy Andrással, mert a #menopauaznemmagánügy: hogyan is vonjuk be a férfiakat a párbeszédbe?


És nem utolsósorban, köszönet a bp cégnek, hogy úgy gondolták, ideje beszélni a menopauzáról és megkértek, hogy tartsak nekik előadást #munkahelyimenopauza témában.

Idén sem fogok unatkozni szerencsére!


Nélkületek nem lennék itt!




DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page