top of page

#havitötös: Iványi Orsolya ajánló rovata - 2023. november

A #haviötös Iványi Orsolya ajánló rovata. Havonta egyszer 5 dolgot ajánlok a figyelmetekbe, természetesen csak olyat, amit kipróbáltam és tetszik/bevált. Törekszem arra, hogy kapcsolódjon a 40+ életmódhoz illetve hogy a csoporttagok vállalkozásait ajánljam. Mindenhol fel van tüntetve, hogy vettem/kaptam/reklám. A képeket saját magam készítem (csak saját képeket használok) és nem retusálok. Jó nézgelődést! Ha szeretnél nálam hirdetni: ivanyiorsolya@gmail.com




 

SARAH CHAPMAN arcroller

A smart aging eszköztáram kardinális darabja ez az arcroller, ismerős lehet, már mutattam korábban, de egyrészt mivel azoktól is jött visszajelzés, akik megvették (hatásomra), hogy hatásos és én is azt gondolom, hogy hatásos, most újra elővettem, remek karácsonyi ajándék lehet saját magunknak!:)

Sarah Chapman London Skinesis Facialift a becsületes neve, Chapman menő arcápolási szakértő Londonban (ügyfélkör: V. Beckham, M. Markle), az általa kifejlesztett Skinesis® masszázstechnikát utánozza ez a darab. A villacsont alakú rollert naponta párszor érdemes használni, és 5-6 alkalommal kell végigmenni az állvonalon és orcán, lehet nyakon is, szóval összesen kb 2 perc. Mire jó? Megmozgatja az áll és az orca izmait, serkenti a nyirokkeringést, javítja az izomtónust, elvezeti a méreganyagokat, megszünteti a puffadást. Szkeptikus voltam, de azt kell, hogy mondjam, amikor szorgalmasan csinálom naponta többször folyamatosan, akkor látom a változást. Száraz bőrön is lehet használni, de kellemesebb, ha van min csúsznia. Nekem az elején kicsit fájt, de aztán elmúlt. Az eszköz végén 8 kis görgőfej található, összesen 48 masszírozó ponttal.


Kis videó, hogyan kell használni!


 

Dévényi Klári kozmetika

Kipróbálnád a lazac hímivarsejtes kozmetikai kezelést? Jennifer Aniston kellőképpen bevezette a köztudatba, bár ő a bőre alá kapta, nekünk pedig csak a 13. kerületig kell elmenni Klári lakáskozmetikájába, csoportunk oszlopos tagjához, hogy ezt a koreai csodafegyvert kipróbáljunk, ahogy én is tettem! A hímivarsejtek DNS-éről letisztítják a fehérjéket (ezek allergizálhatnának), feldarabolják, így egy aminosav koktélt kapunk, amely sejtregeneráló, öregedéslassító (!), és gyulladáscsökkentő hatású. A Dermaline kezelés során, amit én kaptam dermapent és lézert használt a bőrsejtek aktiválására, mindkét módszer az irharéteget erősíti, mivel a rostképző sejteket aktiválja és elkezdenek aktívabb üzemmódban dolgozni.

Klári több mint 30 éve szépíti a vendégeit és 16 éve saját kozmetikájában egyszerre egy vendéget

kényeztet. A kozmetikai kezelések mindig személyre szabottak, elsősorban 40+ korosztály jár hozzá, változókori tünetekkel, bőrérzékenységgel, pigmentfoltokkal és mélyrétegű hidratálás, bőröregedés késleltető ápolással foglalkozik. Szalonja a nyugalom szigete. nézz körül a honlapján!


Most 20% kedvezményt kaphattok minden kezelésre, ha még idén jelentkeztek vagy január végéig foglaltok időpontot!


 

Geek&Gorgeous 101 A-Game 5

Ha valamennyire érdekel az, hogyan lassítsd a bőröd öregedését, akkor biztosan hallottál már a retinolról. Azt is írhatnám, hogy az egyik legjobb anti-aging cucc, de már annyira unom az anti-aging kifejezést..Szóval, a retinolfélék családja a legbiztosabb és legbizonyítottabb dolog, ami tehetsz a lassítás érdekében. Ez a termék kezdőknek is szuper, gyorsan beszívódó, emulziós állagú 0.05% Retinal szérum, közepes erősségű. A retinol nagytestvérét, retinalt tartalmazó emulzió, és kisebb eséllyel okoz irritációt, mint a hasonló tudású és erősségű retinolos termékek. A retinal becslések szerint több mint 10x olyan hatékonyan alakul át a bőrben az aktív sav formára, mint a retinol, így az A-Game tudásban egy közepes (0.2-0.5%-os) retinolos termékhez hasonlítható. 100%-ban illat- és színezékmentes. Ha használod minden este, reggel pedig fényvédőzöl, máris megtetted a két legfontosabb dolgot, amit egy tudatos 40 feletti bőrápoló tehet!

 

Vegnum Silver50+ / Ezt te sem gondoltad volna a D-vitaminról!

Amikor a menopauzáról beszélek, mindig el szoktam mondani, hogy a menopauza az öregedés része, egy természetes folyamat, és nem is mindenkinek lesznek tünetei, de fontos, hogy elkezdjünk magunkkal tudatosan foglalkozni, mert ahogy élünk 40 és 60 között, az fogja befolyásolni, hogy milyen lesz az életünk 60 felett.


A Vegnum Silver50+-t már ajánlottam és most újra hozom, mert egyrészt még mindig nem tudok heti 30 zöldséget és gyümölcsöt megenni, ennyi zöldség- és gyümölcskivonatot tartalmaz ez a termék, kutatásokkal igazoltan képes növelni a szervezet nitrogén-monoxid szintjét, így támogatva a szív munkáját és a hatékonyabb vérkeringést, valamint az idegsejtek tevékenységét, melyek egészséges működése az öregedéssel együtt hanyatlik. Proantocianidinben gazdag szőlőmag (Vitis vinifera) kivonatot is tartalmaz, mely szintén hatékonyan támogatja a szív, a keringés és az érrendszer egészségét.


Tudjuk, hogy a D-vitamin 50 feletti nőknek szükséges, döntő szerepet játszik az immunrendszer működésének támogatásában, csontritkulás miatt is érdemes szedni, ráadásul a Vegnumban nem is akármilyen D vitamin van: növényi eredetű mikrokapszulázott D3 vitamin, 2000 NE adagnyi, amennyit amúgy a javasolt napi adag.


Ami nekem most egy új felfedezés volt, hogy D-vitamin javíthatja a nők hüvelyi egészségét, különösen a menopauza idején. Találtam néhány olyan kutatást, mely azt hozta ki, hogy a D-vitamin javíthatja a hüvelyi hámsejtek növekedését és a hüvely pH-ját és csökkentette a hüvelyszárazságot, és enyhítette a húgyúti problémákat a menopauzában lévő nőknél. További kutatásokra van szükség ahhoz, hogy teljes mértékben megértsük a D-vitamin-kiegészítés terápiás hatását az urogenitális és szexuális egészségre a posztmenopauzás nőknél.


A vegnum.hu oldalon Orsi kuponkóddal akar 20% kedvezményhez is tudtok jutni, webshop mennyiségi kedvezményekkel együtt.


Részletesebben: https://bit.ly/3sMr7pT

 

Marvis fogkefe

Amióta Toszkánába költöztem, és rátaláltam a Marvis márkára, nagy rajongójuk vagyok! A 70 éves olasz fogkrémmárka Firenzében született, és attól menő, hogy különleges ízű fogkrémeket gyárt, mint például mentolos fahéj, édesgyökér, jázmin vagy édes rebarbara (van még egy csomó). És persze a design miatt is kedvelem, úgyhogy kellett vennem egy ilyen elegáns, fekete fogkefét tőlük!



DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page