top of page

#hetihatos

Minden héten vasárnap bemutatok 6 olyan dolgot, amit szeretek/tetszik/bevált, és úgy gondolom, hogy hátha másnak is érdekes lehet.

*

Ezt a csinos kis fülbevalót tavaly vettem Vadász Virágtól /Lógó Jewellery, az Instan jött velem szembe és megtetszett mind a formája, mind a színe. És ami fontos, hogy egyáltalán nem nehéz, mert égethető gyurmából készült! 4500 Ft.



Egy reptéri ámokfutás eredménye volt ez a bevásárlás! Többfunkciós, száraz olaj, aranyszemcsékkel! Imádok nyáron csillogós cuccokat magamra kenni, jó arcra és hajra, én inkább testre szoktam. Bejön az illata is, ha ez van rajtam, akkor nem is használok parfümöt. NUXE



Tavalyelőtt kaptam ajándékba névnapomra a Samsung -tól.

Használom lépésszámlálásra, edzésre (vízálló, úszáshoz is jó). Van benne stressz- és pulzusfigyelő. Jelez hívásoknál, üzeneteknél, össze van kötve a telefonnal, így minden értesítést is jelez, ha akarjuk. (Én nem akarom.) Ébresztőnek is tökéletes. Általában másfél napig bírja. A színe tökéletes, halvány pink, elegáns és cool egyszerre. Strapabíró, másfél év után, így néz ki!



Pár év Anglia után, rajtam maradt a McVitie's függőség, ez az egyik legnépszerűbb háztartási keksz ott. Jó, nem csak a csokisat, a simát is szeretem, de ez a vékony típusú nagyon bejön. Magas szódabikarbóna-tartalmának köszönhetően segíti az emésztést, bár én nem emiatt eszem. Amúgy érdekesség, hogy a cég három királyi esküvői tortát is készített történelme során, legutóbb William herceg és Kate Middleton esküvőjére.



Lynne Farrow: A gyógyító jód című könyve egyre többször jött velem szembe, és sokan ajánlottátok a csoportban is, így megvettem. Azt írja, hogy napjainkra az általános jódhiány világméretű járvánnyá vált, az évszázadok óta természetes gyógymódként használt jódot a 20. század közepén egy téves kutatás miatt szó szerint kiírják és száműzik az alapélelmiszerekből. Ráadásul viszonylag új kutatások azt is igazolták, hogy jódhiány hozzájárulhat az emlőrák kialakulásához is. Most olvasom!



Amikor nincs kedvem rendes alapozót használni, akkor jön a L'Oréal Paris C'est Magique BB krém, mondjuk főleg nyáron. A BB krém (Blemish Balm) hibajavító balzsamot jelent szabad fordításban, színezett krém, könnyebb textúrájú, mint egy alapozó. Ad egy egységes bőrképet, segít eltüntetni a bőrhibákat, nem szárít, érett bőrre is jó, de tökéletes fedést ne várjunk el tőle. Fehér színű krém, ne ijedjünk meg, felvitel után alkalmazkodik a bőr színéhez. 3000 Ft



*****

DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page