top of page

#hetihatos

Minden héten vasárnap bemutatok 6 olyan dolgot, amit szeretek/tetszik/bevált, és úgy gondolom, hogy hátha másnak is érdekes lehet.

*

1. Még nyáron kaptam ezt a csodás madeira hálóinget Judittól, de rájöttem, hogy szuper utcára is! Csipkelengye


2. Amióta Toszkánába költöztem, Marvis rajongó vagyok! 70 éves olasz fogkrémmárka Firenzéből, és attól menő, hogy különleges ízű fogkrémeket gyárt, mint például mentolos fahéj vagy édesgyökér. Itt 4 euró körül van, Mo-on sajnos 2-szer annyi..lehet be kellene izzítanom a fogkrém businesst? (vettem)


3. A bőrápolási rutinnak nem kell bonyolultnak lennie, de a C vitamin nem hiányozhat belőle 40 felett. Ez a Vichy Peptide-C ránctalanító ampulla feszességvesztés és fakó arcbőr ellen szuper, minimalista formulával, van benne 10% tiszta C-vitamin, bio-peptidek és természetes eredetű hialuronsav. Meglepő módon, már 2-3 használat után éreztem a hatás. Az ampullát nem annyira szeretem, mert állandóan rosszul töröm, de praktikus mert látom, hogy mennyit használok. (kaptam)



4. A svéd Byredo (menő luxus gyertya márka) alapítója, Ben Gorham összeállt az IKEA-val és igen, gyertya lett belőle. Megfizethető gyertya. A Byredo gyertya 60 dollárnál kezdődik, ez 10 euró. Én kettőt vettem, egy rózsa-málna és egy szantál-vanília-fekete gesztenye illatúakat, de mindet megvenném, az illatuk nem annyira erős, de kellemes. A magyar Ikea oldalán sajnos csak 3-4 fajtát látok, itt a pisai Ikeaban még decemberben is volt minden, pedig nov. eleje óta árulják. (vettem)


5. A másik kötelező darab a bőrápolási rutinban a retinol. Én most az Theinkeylist retinolját használom, 1% stabil retinolt és 0,5% granaktív retinoidot tartalmazó formula szkvalánban. Könnyű krém, hamar beszívódik. Smart-aging must-have, 30 éves kortól javasolt elkezdeni.(vettem)


6. Nyárasdy Rita 40 évesen lett alkalmazottból vállalkozó. Párja unszolására kezdett el 4 éve chili paprikákat nevelni magról Gombán, tavaly pedig már "márkaként" saját arculattal jelentek meg a piacon. Chili szószaikat, mártogatósók, azoknak, akik az erőset szeretik! Én a Dzsúúúzt vettem, ez közepesen csípős. Apukámnak meg a "Nem mer"-edet. Gombai Chili


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page