top of page

Mikor aludtál végig utoljára egy éjszakát? - Ismét Nottevit Happy Sleep promóció!


💧Tavaly év végén csináltunk egy közös csoportkísérletet, amikor is a Nottevit Magyarország Happy Sleep kettős hatású alvást segítő, hangulatjavító készítményt teszteltük együtt a változókori alvásproblémára.

💧Nagy örömünkre az az eredmény született, hogy a kipróbálók, több mint fele, azaz 60% ajánlaná másoknak is és a kipróbálók több mint fele jelezte, hogy a jövőben is használná a terméket.

💥Így a Nottevittel közösen úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy villámpromóciót!

👉Ha most részt veszel a promócióban, 2 doboz rendelése esetén 22% (-2,300 Ft), 3 esetén pedig már 25% (-3,500 Ft) a kedvezmény + egy rövid regisztráció után ingyen szállítjuk ki. KUPONKÓD: Orsi

A promó vasárnap július 23. éjfélig tart.

Fontos: minden Nottevit termékre érvényes a promóció időtartama alatt!


HOGYAN VÁLTOZIK AZ ALVÁS VÁLTOZÓKORBAN?

🟣Az alvásprobléma az egyik leggyakoribb változókori tünet, a nők 70-80%-át érinti. A változókori alvászavar pszichés tünet és jelentősen megkeseríthetik az életünket. Sőt, annyira keveset beszélünk róla, hogy van, aki nem is tudja, hogy ez is menopauza tünet lehet.

🟣A nem jól alvás problematikus, negatív hatással lehet az agyi működésünkre és súlyosbíthatja a memóriazavarokat, illetve a brain fog-ot (ködös agy) is. Ezenkívül csökkentheti az immunitást, növelheti a szívbetegség kockázatát, valamint elhízáshoz vezethet. A minőségi alvás hiánya ráadásul depresszív hangulatot, az örömre való képesség elvesztését, kedvetlenséget, érzelmi kimerültséget okozhat.


KÉRDŐÍV! 113-an válaszoltatok, amit nagyon köszönünk!

Amikor azt kértük, hogy a saját szavaitokkal írjátok le, hogy tapasztaltatok a Nottevit Happy Sleep szedése alatt, a következő válaszokat kaptuk: nyugodtabb alvás, mélyebb alvás, gyorsabb elalvás, kevesebb megébredés, kipihentebb ébredés,


"Mélyebben aludtam, könnyebb volt az elalvás, kevesebbszer vagy egyszer sem ébredtem meg éjszaka."
"Este könnyen, magamtól elalszom, de néhány óra után felébredek. A Nottevitet ilyenkor veszem be, segít abban hogy vissza tudjak aludni és kipihenten ébredjek. Korábban előfordult, hogy kb 2 órát is ébren töltöttem az éjszaka közepén."
"Az alvási szakaszaim nem lettek hosszabbak, de amikor aludtam az határozattan pihentetőbb volt, a felébredések ellenére frissebben ébredtem."
"Nem ébredtem fel hajnalban, vagy ha igen (olyan 4-5 óra között), akkor nem voltam ideges, mint korábban, hanem hamar vissza tudtam aludni."
"Könnyebb az elalvás, végre megszakítás nélkül alszom 6-7 órát, pihentem ébredek."
"Nagyon köszönöm a lehetőséget a kedvezményes kipróbálásra. Nem szívesen szedtem volna semmilyen alvás segítő gyógyszert. A Happy Sleep nekem pont megfelelő ahhoz, hogy ne nézzem lefekvés után sokáig a plafont és ne ébredjek zaklatottan az éjszaka közepén."

* Természetesen, mivel mindannyian mások vagyunk, voltak olyanok, akiknek nem vált be.


MI A NOTTEVIT HAPPY SLEEP?

☄️Egy kizárólag természetes összetevőkből álló esti stresszoldó, alvást segítő készítmény, amely az alvásminőség javítása mellett a benne található Safr’Inside™ perzsa sáfrány kivonatnak köszönhetően enyhítheti a menopauza tüneteit.

☄️Mit tartalmaz a Nottevit Happy Sleep? 3 féle, Franciaországból származó, magas minőségű növényi kivonat kombinációját (golgotavirág, komló, macskagyökér), 1. kategóriájú, kézzel szedett perzsa sáfrány kivonatot, aktív B6-vitamint és magnéziumot.

☄️Tudtad a sáfrányról? Az egyik legtöbbet vizsgált, természetes hangulatjavító és lelki egyensúlyt támogató gyógynövény a perzsa sáfrány, fokozza az agyban felszabaduló szerotonin mennyiségét, és ezen keresztül fejti ki pozitív, kedélyjavító hatását.

☄️Hogyan és mikor szedjem? Lefekvés előtt 20-30 perccel 1 kapszulát kell bevenni. Kúraszerűen, 8-10 hetes ciklusokban ajánlott szedni, 2 hetes szüneteket tartva.

☄️Mennyi idő múlva érzem majd a hatását? Servezettől függően 14-18 nap alatt érik el maximális hatáserősségüket. A legtöbben már az első éjszakán tapasztalják a kívánt hatást, de ritka esetekben előfordulhat, hogy a kúra elején néhányan gyengébb alvást segítő hatást tapasztalhatnak.

☄️A Nottevit Happy Sleep készítmény beilleszthető a vegetáriánus és a vegán étrendbe is.

DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page