top of page

#mindentavaltozokorrol & KÖNYVBEMUTATÓ

Huh, ez a nap is eljött, boltokban a könyv!

Egyelőre még nagyon furcsa érzés, hogy képes voltam egy olyan könyvet írni, amiről azt mondja a Magyar Menopausa Társaság elnöke, Dr. Jakab Attila az előszóban, hogy hiánypótló meg hogy "A szerzőnek a menopauza területén kifejtett igényes munkássága garancia a hitelességre, tájékozottsága nemcsak szakmai, hanem járatos a véleményalkotó sajtó világában is. Meggyőződésem, hogy módszere hasznosabb formája lehet az ismeretterjesztésnek, mint amit egy orvosi vizit tud nyújtani."

Hogy kicsit fényezzem magam, mert azért nem volt könnyű ez az 5 év, nekem valamiért mindenért keményen meg kell dolgoznom az életben, de ha valaki feltalálja azt a titulust, hogy menopauza aktivista, törni is kell az utat, meg tulajdonképpen nem is bánom, mert így sokkal jobban tudom értékelni, hogy honnan hova jutottam el, jelen esetben a nulláról ide. Meg a kíváncsiságom elképesztően hajt, ezért nem öregszem, ugye!Na jó, jövőre azért 50 leszek!

Köszönöm nekik, hogy tudásukkal emelték a könyv fényét:

Dr. Kriston Renáta Hattyú Orvos-Esztétikai Klinika, Renáta Katona Tóth Mónika. Pszichológus, Dr. Dombovari Magdolna, Ágnes Szalay, Lakatos Péter - Kortalanul Project Krisztina Bohàcs és persze Dr. Jakab Attila.

Alig várom, hogy a kezembe foghassam a könyvet, meg persze azt is alig várom, hogy ti milyennek fogjátok találni, mert ez nélkületek nem jöhetett volna létre, ti voltatok a motiváció és a hajtóerő, hogy megírjam ezt a könyvet! Köszönöm, hogy itt vagytok!

Könyvbemutató, október 14, fél 3 - Margó Feszt, gyertek, jó lesz! https://fb.me/e/3rBM7BQ3z

(most 3.999 ft 4.999 ft helyett)

Köszönöm a Szeretem a Jaffás könyveket Klub kiadónak a bizalmat!

Fotó: Gregus Máté

DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page