top of page

Modellkedni 50 felett

József Jankával tavalyelőtt találkoztam, eljött egy Menopauza Cafe eseményre, mellettem ült. Már akkor megegyeztem magamnak, milyen szép ez a nő!


Most pedig rávettem arra, hogy bemutatkozzon nekünk!

Nem csak azért, mert szép, hanem mert sokan gondoljuk másokról, hogy neki biztos könnyű. Hát, a legtöbb esetben nem könnyű, és #mindenkinekvanegysztorija".

*****

"József Janka vagyok, és eljutottam arra a pontra, hogy 50 évesen végre szeretném követni, amit a szívem diktál, amit imádok csinálni. Így most fotómodellként, illetve reklám/filmes produkciókban szerepelek.

És hogy hogyan jutottam el idáig? Hát, nem úgy, hogy jódolgomban azt sem tudtam, mit kezdjek magammal.




Sikerek, vezető beosztás, klassz élet után pár éve teljesen a padlóra kerültem, összeomlottam. Egyedül maradtam egy bántalmazó kapcsolat végén, munkanélküliként, lakás és pénz nélkül. Apránként, kis lépésekkel igyekszem összeszedni magam.


Korábban már dolgoztam a médiában, tévében bemondóként is, és egy nap ráébredtem, hogy én nagyon szeretném ezt folytatni.


Imádom a divatot, a szép holmikat, sminkeket, és amikor a mélyponton voltam, akkor azzal is próbáltam tartani magamban a lelket, hogy minden nap szépen, csinosan felöltöztem, kisminkeltem magam és sokat jelentettek pozitív visszajelzések, amiket kaptam.


Persze rengeteg időt, energiát belefektettem, jártam modelltanfolyamra is, regisztráltam az összes ügynökséghez, elvállaltam ingyenes munkákat is.


És egyszer csak elkezdtek jönni a megkeresések.

Rögtön a legelején főszerepet kaptam két reklámban és nagyon büszke vagyok rá, hogy idén már szöveges szerepem is volt a Mintaapák sorozatban. Az élet fintora, hogy válóperes bírónőt alakíthattam benne.


Összességében elmondhatom, hogy sokat segítenek ezek a fotózások az önbizalmam, nőiességem erősítésében.

Rájöttem, mindig is ezt szerettem volna csinálni, örülök, ha megmutathatom a fotókon, ruhákon keresztül a sok szépet, ami úgy érzem bennem rejlik.


Szeretnék amatőrként filmes produkciókban is szerepet vállalni.

Örülök, ha az én történetem is azt erősíti, hogy sosem késő bármit is elkezdeni, a 40 feletti hölgyek/urak is lehetnek szépek, egészségesek, fittek, kreatívak, és tudom, hogy 50 éves korban is lehet újrakezdeni.


Szeretnék olyan kampányokban, munkákban is közreműködni, amelyek a mi korosztályunknak szólnak és az életminőségünk javítására irányulnak."


Néhány cég, akikkel Janka már dolgozott: Jófogás, Mystery Hotel Budapest, Saint James Szemészeti Központ, Spar, Auchan, Pick, HungaroControl, MOL, Mucopront, Wellis, Hotel Tisza Balneum, Takács Zsuzsa Atelier divatbemutatók




DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page