top of page

Neked van nyugdíjstratégiád?

Minden nő életében eljöhet egy pont, amikor valamilyen okból kifolyólag egyedül marad, és saját magáról kell anyagilag gondoskodnia.

Tudom, hogy nehéz előre gondolkozni úgy, ha ma még minden rendben van, de tudjuk, hogy az univerzum nagy játékos, egy nap alatt megfordulhat velünk a világ.

Így járt az 55 éves Paulina Porizkova is, amikor egyik napról a másikra pénz nélkül maradt. Az elképesztő történet a blogon!

*********

A pénzügyi tudatosság nekem is nagyon fontos, így folytatjuk a nagysikerű "nyugdíjas" workshopot, március 11-én, 18 órától ismét a Pénzszerész-ek csapatával, Edittel és Csabával!

Elgondolkodtál már azon, hogy…

- Mennyi lesz az állami nyugdíjad? Hogyan kérheted ki a rád vonatkozó adatokat a Nyugdíjfolyósítótól és hogyan lehet pontosan kiszámolni? - Milyen formában gondoskodhatsz a nyugdíjadról? Melyik forma mire jó, melyik való Neked? - Mennyi pénzt kell összegyűjtened a megfelelő életszínvonal fenntartásához, vagy akár a bakancslistád megvalósításához? - Milyen okos megoldások, legális „trükkök” vannak, melyekkel több pénz maradhat a nyugdíjaskori zsebedben? - Milyen szempontok szerint nézd át meglévő szerződéseidet, ha már megkezdted az időskorra való felkészülést, de nem vagy biztos benne, hogy jó helyen van a pénzed? - Hogyan készítheted el saját nyugdíjstratégiádat?

Jelentkezés: hello@orsolyaivanyi.com


Gyertek, jó lesz! Meg hasznos is!

DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page