top of page

Mindent a privát egészségbiztosításról -online esemény



Hogyan tudod kikerülni a magyar állami egészségügyet, ha egyszer neked, vagy családodnak szűrővizsgálatokra, orvosi ellátásra, egy komolyabb műtétre, második orvosi szakvéleményre, esetleg külföldi kezelésre lesz szükséged.

A Pénzszerészek csapata: Gőcze Edit és Tasi Csaba ezúttal megmutatja, hogy miért fontos ennek pénzügyi vonatkozásait is stratégiában kezelni, de szokás szerint lesznek mindenki számára elérhető zsebbarát, „okos” tippek is.


November 11, 18 óra


Amikről biztosan szó lesz:

- Milyen magán egészségbiztosítási lehetőségek, rendszeres szűrővizsgálatok érhetőek el jó áron akár a hétköznapi emberek számára is? - Hogyan tudod a világ legjobb orvos-specialistáinak véleményét kikérni, vagy ha kell, akár külföldi gyógykezelést igénybe venni, ha a családban valamilyen komoly megbetegedés történik? - Hogyan inthetsz búcsút a hosszú várólistáknak és juthatsz be néhány napon belül akár életmentő képalkotó vizsgálatokra is elérhető áron? - Hogyan tudod a betegségek vagy balesetek okozta jövedelemkiesés idejét aggodalom nélküli gyógyulással tölteni?

- Milyen buktatókra figyelj élet- baleset- ill. egészségbiztosítás megkötése előtt?

- Hogyan forgasd vissza az adódat az egészségügyi kiadásaidra?

A workshop-on kb. 70 perces áttekintést adnak a számodra is elérhető lehetőségekről (véletlenül sem termékbemutató!), illetve felvetünk néhány szempontot, melyeket érdemes átgondolnod ha vállalkozó vagy, ha lakáshiteled, vagy kis gyermeked van.

Emellett elárulnak néhány olyan pénzszerész tippet, speciális háttérinfót, amit nem árt tudni, mielőtt hosszú évekre elkötelezed magad egy élet-, baleset-, vagy egészségbiztosítás mellett – amit sokszor egy bankban tukmálnak rád 5 perc alatt, a hiteled mellé. Szerencsére, ezek korrigálható “hibák”, ha szakavatott szemmel nézed át meglévő biztosításaidat. Amellett, hogy sokat spórolhatsz, nem kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy baj esetén végül mégsem térít majd a biztosító.

Az előadás ingyenes az Éljenek a 40 feletti nők közösségnek, de regisztráció szükséges a Zoom linkhez: hello@orsolyaivanyi.com


Gyertek, jó lesz!!


DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page