top of page

Videó - Mindent a változókorról! Dr. Halmos Amrita nőgyógyász, endokrinológussal beszélgettem

Indítsuk a hetet egy jó kis menopauza beszélgetéssel!

Mindent a változókorról címmel - tudom, groundbreaking  - vodcast sorozatot indítok! Amikor tavaly ősszel kijött a könyvem, és ezt az ambíciózus címet adtuk neki, természetesen tudtam, hogy lehetetlenség mindent beleírni. Így most interjú sorozatot indítok orvosokkal, hogy rendesen kibeszéljük a témát!

Az első adásban beszélgetőpartnerem Dr. Amrita Halmos, szülész-nőgyógyász, endokrinológus, tavaly a Magyar Menopausa Társaság kongresszusán ismerkedtünk meg, ahol ő is előadott. Beszélgettünk jó sok mindenről, például, hogy miért olyan kevés a női nőgyógyász (szerintetek is?), vagy hogy miért kevés a menopauzára szakosodott női nőgyógyász (szerintetek is?), a menopauza szakaszairól és azok jellemzőiről, a tünetekről (milyen jó, hogy mi Mo-on vénymentesen vehetünk ösztrogén tartalmú krémet! hüvelyszárazságra!), hormonterápiáról, tévhitekről és még sok másról!

Link a videóhoz az első kommentben!

A következő részben a hormonterápiát fogjuk kibeszélni Amritával, jöhetnek kérdések kommentben vagy emailben: ivanyiorsolya@gmail.com



DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page