top of page

WC szelfi pénteken miután előadtam a Menopauza Konferencián!


Gondoltam menő lenne élőzni, de eléggé izgultam, szerintem rajtam kívül minden előadó orvos volt!

Nos, szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a menopauza aktivista karrierem fontos állomása volt ez a 8 perces előadás, mely remélhetőleg nem csak üde színfoltként maradt meg a résztvevők fejében, hanem ráébresztette őket, hogy rengeteg nő igényel támogatást és kezelést, amiben számítunk rájuk.

Meg kell még említenem (ismét szerénytelenség nélkül), hogy amikor felvezettem azt az érvelést, hogy szerintem "a menopauza aranybánya", hiszen minden nő keresztül megy rajta (vagy minden nőn keresztül megy?), ellenben nem minden nő szül, mégis milyen kevés a menopauzára szakosodott orvos, szállóigévé váltam, ezzel biztosan bekerültem a konferencia történelmébe! Mindenkinek köszönöm, akinek kitöltötte a kérdőívet, nélkületek sehol nem lennék! Tegnap tartottam egy live beszámolót az eseményről a zárt csoportban, visszanézhető, benne a kérdőív eredményeivel, de erről majd lesz külön poszt is. A konferencia előadásaiból is lesznek posztok, lehet szavazni a zárt csoportban.

Legközelebbi "fellépésem" az Egyenlítő Alapítvány rendezvényén lesz (amelynek én is tagja vagyok) november 30-án, a munkahelyi menopauza program létjogosultságárol fogunk beszélgetni Heal Edina, alapítóval és Hevesi Nóraval, a Tesco kommunikációs igazgatójával (ahol már egy éve bevezettük a programot). Nagyon várom! Ez egy élő esemény, de még az is lehet, hogy lesz online opció is.

UI: Végül a zakó mellett döntöttem az utolsó pillanatban a virágos ing helyett, aznap valahogy ezt éreztem ütősnek!

DSC_3796.jpg

Iványi Orsolya, Vichy Neovadiol Változókor nagykövet

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, ide kattints!

Hírlevél

Köszönöm a feliratkozást!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page